Tuesday, April 14, 2009

De Palma de Mallorca a la TNP d'Ador

Aquestes festes de Setmana Santa i pasqua he estat a l'illa de Mallorca fent turisme, a més de fer memòria dels dies que vaig estar currant a la ciutat de Palma de Mallorca. La veritat que aquesta vegada he pogut gaudir de l'illa visitant pobles com Soller, Deià, Valldemosa, Manacor... visites intenses però de les quals he pogut vore tant la part bonica de l'illa com de la dolenta i pija com son Andratx (port), Port Adriano, Calvià... Si, Mallorca també te especulació urbanística que res li te que envejar al País Valencià a la zona de la Marina Alta i Baixa.
Per possar un exemple de les notícies que hi han a Palma agafe el diari ÚLTIMA HORA del dilluns 13 d'abril, on podem llegir que les notícies més destacades son:
- La nomenació de Cristobal Santandreu com a cap General de la Divisió de la Guardia Cívil de la Zona 6 a València. Així és, un mallorquí estarà al capdavant dels Guardies Cívils del País Valencià.
- l'absència de les infantes Elena i Cristina a la misa de diumenge de resurrecció a la seu de Palma, on el bisbe de la Catedral és valencià.
- L'indignació de la classe social alta Sta. Eulàlia perquè el mossen no va voler que el diumenge de resurrecció la banda de música tocara l'himne d'Espanya a l'encontre de les imatges.
Aquestes son una mostra de les notícies que hi havien a portada el dilluns de pasqua, sense tindre en compte els esports on expressaben la gran alegria de el RCE Mallorca li guanyara a UE Almeria.
Ara tocarà tornar a casa a treballar i el cap de setmana a donar alternatives a la crisi des del nacionalisme juvenil a la TNP que el BLOC JOVE celebra aquest any, altra vegada a l'alberg Serra d'Ador.

No comments:

Post a Comment