Monday, June 1, 2009

Es hora de començar a mosegar

En el míting central de campanya, Enric Nomdedéu va dir una frase que li la va sentir al home que portava la barqueta mentres feien una volta per l'Albufera des del Palmar, aquesta frase anava en referència al PP i PSOE o el que és el mateix, Rajoy i ZP, la frase deia el següent: "Ells son com gossos, es lladren però no es moseguen" (o alguna cosa semblant). Crec que en aquell moment del míting tots pensavem que tenia raó. Però jo em mire i em pregunte, i nosaltres no tindriem que mosegar a estos fabes? Mentres ells es preocupen per moltes i diverses qüestions que no interessen al País Valencià, nosaltres anant tirant-los al coll alló que no fan i que ens bloquegen com és la del tren Gandia - Dènia, el traspàs de competències del rodalies, el finançament autonòmic, deute històric...
A més, no se qui em comentaba que totes aquestes campanyes com l'ADÉU PP del BLOC JOVE i similars i les plataformes de protesta com la de la subestació de patraix l'únic que han servit es per fer-li més propaganda al PP. I la veritat es que si, per molt reivindicatiu que et posses quan nomenes al PP el fas campanya i així va anar al 2007, a Patraix el PP guanya a les taules per majoria, després del que passà a la subestació i les mobilitzacions pertinents. Per això, ara INICIATIVA del POBLE VALENCIÀ està comentent el mateix error amb el tema de la samarreta del "WANTED" amb la cara de Camps. L'únic que fa els donar-los propaganda i convertir-se en un personatge més del circ que estan montant els populars per a les eleccions del 2011.
Així que ja ha arrivat l'hora de mosegar a la jugular i demostrar del que som capaços de fer, sense entrar en cap circ i menys encara fent-los propaganda als que estan destruint el País Valencià i les institucions públiques.

No comments:

Post a Comment