Thursday, May 28, 2009

EL BLOC JOVE DE L’HORTA SUD DEMANA LA HABILITACIÓ DE CENTRES PÚBLICS COM A AULES D’ESTUDI PER ALS UNIVERSITARIS

El BLOC JOVE de l’Horta Sud reclama a les regidories de joventut i educació la habilitació de centres públics municipals: Centres d’Informació Juvenil, biblioteques, centres culturals… com a aules d’estudi nocturnes en l’època d’exàmens a les diferents universitats que hi ha a la Ciutat de València i a les quals estudien els i les joves de la comarca.

Per al Secretari Comarcal del BLOC JOVE, Àngel Pérez, “Aquesta demanda la venen fent diversos col·lectius des de fa anys i pareix ser que en molts llocs no s’han donat compte que si habiliten centres públics municipals com a aules d’estudi nocturnes afavoriran que els i les joves es queden al municipi i no se’n tinguen que anar a les biblioteques de la universitat que estan plenes, fent quasi impossible el trobar un lloc per a estudiar, a més d’oferir als i les joves la possibilitat de no tindre que desplaçar-se als diferents campus universitaris”.

El BLOC JOVE de l’Horta Sud es congratula que ajuntaments com Silla hagen pres aquesta mesura però troba insuficient el horari exposat per la regidoria de joventut i educació. “Els centres tindrien que estar oberts tota la nit i al menys de dilluns a divendres, el que suposaria la creació de nous llocs de treball on podria haver entrat el planE per al foment de l’ocupació. A més d’oferir serveis de connexió a internet es poden oferir un servei de recursos de relaxació i concentració per millorar l’estudi dels i les joves”.

No comments:

Post a Comment