Monday, May 25, 2009

Inici de Campanya

Ja han passat 4 dies des de que el 22 a les 00.00 h començara oficialment la campanya electoral per a les eleccions europees. En aquests qautre dies he pogut comprobar com PP i PSOE fan la la mateixa política que al Congrés del Diputats de Madrid, a més de fer una campanya com si fora un referendum d'eleccions generals. A banda de ser un Salsa Rosa, ja que l'únic que saben fer és tirar-se del monyo diguent-se tot el que fan malament. Si, tot continua igual a les eleccions europees.
I el més curiós, encara que no es d'extranyar és la nul·la imatge dels candidats valencians per part dels dos partits majoritaris. On estan? Defensaran els interessos del País Valencià o seguiran les doctrines de Madrid? Perquè esta clar que arran de ser membres de la Unió Europea, moltes de les lleis que ens afecten provenen d'Estrasburg (seu del Parlament Europeu). Lleis que per a bé com la d'urbanisme o per a mal com la de l'ús del material pirotècnic provenen totes d'allí. Encara que els representats valencians i segons una notícia del Levante EMV, son els que menys treballen. Bé si llegiu la notícia ho comprovareu per vosaltres mateixa, jo no els donaré el meu suport i ací es demostra l'interés del PP i PSOE valencians a estar al parlament europeu. Que els ciutadans i ciutadanes de l'Unió Europea paguem sous incomprensibles i més encara, que facen el mateix que a la resta de d'organismes públics on tenen representació.
Per altra banda estan els partits minoritaris, que no han trobat coalició alguna o que es presenten en solitari amb esperances de poder traure alguna cosa en comú. Sobre tot gastant eforços inutilment, com podreu comprovar a Argos de la Generalitat Valenciana, on podreu observar totes les candidatures. Així que ja sabeu, podeu continuar votant als de sempre o podeu votar minories que no pinten res a Europa o podeu votar la coalició del BLOC - Coalició per Europa que continua sent una alternativa al bipartidisme espanyol i a les minories sense veu que mai trauen representació.

No comments:

Post a Comment