Friday, May 29, 2009

Ni este partit es juga a Europa, ni hi hauran solucions ara

Portem ja una setmana de campanya i podem vore com el PSOE i el PP empren el bipartidisme per atraure el vot del centre. Més encara, quan el PSOE utilitza una formula que ja gastà a les eleccions generals de 2008 que és la de la por. Quan veiem els seus cartells a les tanques publicitaries de qualsevols ciutat veien eixe cara a cara entre el PP i el PSOE, el PP és el retrograda que en farà tornar enrere en el temps i el PSOE és el que porta les propostes guanyadores de futur. Però quan veig cada dia el cartell de la jornada laboral on el PSOE vol continuar amb la jornada laboral de les 48 h setmanals no em pareix cap progrés. Ja he fet constatar moltes vegades que el PSOE del s.XXI no és el PSOE de la II República i que tindrien que canviar les seues sigles per PE, ja que d'Obrer i Socialista li queda ben poc.
Un altra tema recurrent és el lema del PSOE "Aquest partit es juga a Europa", una de les gran mentides del PSOE, al igual que el "Ara solucions" del PP. Els dos grans partits de l'estat espanyol estan fent aquestes eleccions d'unes primaries de les generals del 2012 o d'una valoració de l'any i tres mesos del govern socialista de ZP. Així que no hi ha que enganyar-se en pensar que PP i PSOE pensen en Europa, ja que en els seus mítings i intervencions l'únic que fan es replicar-se declaracions com fan sempre i dir propostes que any rere any podem sentir en qualsevol contesa electoral.
Partits que no es diferencien molt ja que al parlament espanyol i europeu, inclós en el de la Generalitat Valenciana voten conjuntament per tirar enrere propostes que fan evolucionar cap a millor el benestar social de les persones. Més encara quan cap dels dos partits sap fer una oposició constructiva donat el seu caràcter destructor cap a l'etern rival.

No comments:

Post a Comment