Wednesday, May 27, 2009

PP-PSOE, el govern de Silla

El meu poble ja és famós per varies coses, la primera per haver format un govern de quatre partits durant vuit anys (PP, UV, EUPV i BLOC), el motiu llevar del poder al sr. Baixauli. Tinc que fer un apunt en aquest tema ja que vaig votar en contra a l'assemblea local del partit de la formació del segon govern quatripartit, encara que ens donaven l'alcaldia i el BLOC la va obtindre(l'assemblea va votar majoritariament que si que es formara tenint-ne el BLOC l'alcaldia, decissió que vaig respectar). Encara que a mi no em pareguera bé, tinc que dir que el govern quatripartit va ser legal ja que va ser la decissió dels 9 regidors que conformaven el govern i almenys des de l'assemblea BLOC de Silla es va debatre i votar la decissió al plenari.
Bé, fet aquest apunt, el segon fet és que el Silla també és coneguda pel govern dels transfugues ja que en aquesta legislatura i fins el 20 de maig. El Sr. Baixauli ha comptat amb el vot comprat del edil discolo del PP, Alfonso Machancoses. Es podria dir que a Silla el govern està format pel PP i PSOE. El motiu que baixauli tenia i és el que va donar com a explicació era que l'oposició (ELS VERDS, que ja havien governat amb Baixauli durant quasi un any i varen abandonar el govern afirmant paraules del BLOC de que amb Baixauli no es pot governar, el BLOC, E2000, PP i el edil discolo en aquell moment) anaven a fer una moció de censura. A efectes polítics i la situació del BLOC actual a Silla i del nostre regidor en cap moment es va comentar en assemblea de fer una moció de censura i supose que entendreu el per què.
Així doncs, Baixauli va decidir comprar al edil discolo por 40.000 € anuals i donar-li unes delegacions inferiors. Aquest fet, si es mira la llei es il·legal, ja que el Sr. Machancoses no tenia que haver percebut cap retribució econòmica, ni delegació de govern alguna. Així que l'auto cautelar que hi ha actualment, presentat per l'advocat de l'estat a instàncies del BLOC de Silla ha sigut el dotonant d'altre plenari de circ on el Sr. Machancoses ha tornat a insultar a Josep Ll. Pitarch (regidor del BLOC a Silla 1995 - 2007 i alcalde de Silla 2003 - 2007). Apuntar també que el Sr. Machancoses va formar part del quatripartit i que si en aquell entonces no estava d'acord amb el que s'estava fent, que podia en aquell moment fer el que ha fet ara, però no, es va mantindre a la butacona.
I per a superar el frikisme de certes persones del plenari, un dels Llavata va tornar a apareixer en la ensenya republicana, com va passar quan Machancoses va passar a l'equip de govern. Casualitat o va vindre cridat per alguna persona, perquè ja sabem que el Sr. Vicent (regidor d'E2000) va montar també el show en aquell plenari al cridar a la seua militància per a què portaren les seues ensenyes. Menys mal que ahir no va passar. Això si, va reconèixer que te una militància ultra, en un moment en la gent va començar a xarrar i no deixava intervindre al regidor d'E2000 (si, mal fet per la gent però hi han certs tipus de plenari que açò passa).
Al cap i a la fi, Silla te un govern transfuga i el PSOE no pot fer res ni demostrar res d'aquella supossada moció de censura dels actuals partits en l'oposició. La gestió és nul·la i el despfilfarrament de diners públic continua sent elevada.

No comments:

Post a Comment